[Navigation System] Garmin Nuvi 2599LMT-D Europa

Altijd de meest recente kaarten met lifetime kaartupdates.

Omschrijving Garmin Nuvi 2599LMT-D Europa
Detailed Specifications

2016.08.02
179 Euro

IMPORTANT: het is handig om een MicroSD-kaart bij te kopen om updates te kunnen installeren op het navigatiesysteem.

Kaart Update or Kopen:
http://www.garmin.com/nl-NL/maps/updates

Garmin Express
Garmin Express is software voor het beheren van uw Garmin toestellen.

Uw kaarten bijwerken
Activiteiten uploaden naar Garmin Connect
Uw producten registreren.
Kaarten met golfbanen bijwerken

Downloaden en installeren

Download Garmin Express en installeer deze toepassing op uw computer.

Wat is DAB+

Digital Audio Broadcasting (DAB+, soms ook aangeduid met Terrestrial Digital Audio Broadcasting of T-DAB+) is een Europees systeem dat sinds 1993 gedigitaliseerde radiouitzendingen mogelijk maakt, als alternatief voor analoge radio signalen.

Informatie en gebruiksgemak, dat biedt de Garmin Nuvi 2599LMT-D DAB Live Traffic West Europa in grote mate. Zoom in of uit op het display om routes van dichtbij te bekijken. Door de actieve rijbaanbegeleiding mis je bovendien geen afslag meer. De juiste weg vinden wordt nog gemakkelijker door Garmin Real Directions. ‘Na het tankstation linksaf’, meldt het navigatiesysteem bijvoorbeeld, waardoor onduidelijkheid tot het verleden behoort. Ook zo’n hekel aan files? De DAB+ verkeersinformatie is up-to-date en geeft waarschuwingen die je minuten of zelfs uren kunnen schelen. Ook eigen locaties en adressen kun je toevoegen aan de Nuvi 2599LMT-D DAB. Download de Smartphone Link-app en verbind die met je Nuvi. Zoeken is daarom niet meer nodig. Ten slotte is hij ook Bluetooth compatibel met je telefoon zodat je handsfree kunt bellen. Wel zo veilig!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of