Convert YouTube to mp3: super fast

YouTube-mp3.org is de makkelijkste online dienst voor het converteren van videos naar mp3.

Je hebt geen account nodig, alleen maar een YouTube URL. We starten het converteren naar het audiobestand gelijk vanuit je videobestand naar mp3 zo snel mogelijk nadat jij hem hebt ingevoerd. Daarna is het mogelijk hem direct te downloaden. Anders dan andere diensten word bij ons de hele conversie uitgevoerd door onze infrastructuur en daardoor download je alleen het audiobestand vanaf onze servers. Onze software is platform-onafhankelijk: Je kan het gebruiken met je Windows PC, Mac, Linux, of zelfs je iPhone. Al onze conversies worden uitgevoerd met een hoge kwaliteit mode met een bitrate van teminste 128 kBit/s. Geen zorgen, onze dienst is geheel gratis. We hebben gemiddeld per video 3 tot 4 minuten nodig.

http://www.youtube-mp3.org/nl

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

1 Comment on "Convert YouTube to mp3: super fast"

Notify of